ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δίπλα στο ξενοδοχείο βρίσκεται το ομώνυμο εστιατόριο που λειτουργεί υπό τη φροντίδα της οικογενείας μας εδώ και 40 και πλέον έτη, το οποίο περιλαμβάνει το δικό του ιχθυοτροφείο με πέστροφες, σολομό πέστροφες και οξύρυγχους.

Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει καφέ-μπαρ στο οποίο θα βρείτε πληθώρα επιλογών για να απολαύσετε. Τον καφέ, την μπύρα, τον φρέσκο στυμμένο χυμό πορτοκαλιού από τον πορτοκαλεώνα μας, ποτά από την ιδιαίτερα πλούσια συλλογή μας ακόμη και ξεχωριστά κοκτέιλ.

Σε ξεχωριστή θέση στον κήπο μας με θέα τις νότιες πλαγιές του Ψηλορείτη βρίσκεται η εξωτερική πισίνα γλυκού νερού. Περιμετρικά της στο καταπράσινο γρασίδι θα βρείτε ξαπλώστρες για να απολαύσετε τον ήλιο καθώς και αιώρες κάτω από την σκιά των δέντρων.

Το γήπεδο τένις που βρίσκεται πάνω από την πισίνα είναι μια καλή επιλογή για όσους αγαπούν τις αθλητικές δραστηριότητες.

Ιδιαίτερος ο Παραδοσιακός Νερόμυλος που θα δείτε εδώ ο οποίος χρονολογείται από το 1600 περίπου, καθώς έχει χαρακτηριστεί ιστορικό διατηρητέο μνημείο και είναι ο τελευταίος σε λειτουργία νερόμυλος στην Κρήτη.